Skip to content Skip to footer
Loading Predstave

« All Predstave

  • Rok za kupovinu ulaznice predstave je prošao.

Oblaković Mali

21 ožujka, 2022 18:00 - 18:40

Free
Termin

21.3. u 18:00h

Uzrast

3+ god.

Trajanje

40 min.

OBLAKOVIĆ MALI

 Lutkarsko kazalište Mostar pridružuje se brojnim kazalištima koji obilježavanju Svjetskog dana kazališta za djecu i mlade (20. ožujka) i Svjetskog dana lutkarstva (21. ožujka).

Tim povodom svojoj vjernoj publici poklanjamo izvedbu predstave Oblaković Mali.

Riječ je o prelijepoj priči o značaju obitelji kao temelju svakog društva te jačanju obiteljske zajednice i međusobnoj podršci svih njenih članova a ispričanu kroz čudesni svijet oblaka.

Predstava će biti na programu 21.ožujka sa početkom u 18 sati.

Redateljska  palica predstave pripala je Maji Lučić, doktorice umjetnosti i  profesorice Odsjeka za kazališnu umjetnost u Osijeku, scenograf predstave je  Mario Tomašević, a skladatelj je Petar Eldan.

Oblaković Mali:

Ja sam Mali. Ali sam i mali.

Stalno mi se u glavi pojavljuje pitanje jesam li premali? Može li se za nešto biti premali? Tko je taj koji mi smije reći da sam za nešto premali? Ako ja, mali Mali, vjerujem da sam za nešto premali hoću li to uopće uspjeti? Vjerujem li u tog malog sebe? Vjeruju li i drugi u tog malog mene? Mene malog Malog?

Može li se vjerovati u nekoga i kad je taj netko mali? Mogu li ja vjerovati u sebe iako sam mali? Naravno da da! To može promijeniti ama baš sve! Jer iako sam mali, ja sam Mali! I mogu sve!

Zato, ako imate kraj sebe nekoga tko je mali, pomozite mu da nikad ne pomisli kako je premali. Pokažite mu kako veličina nema nikakve veze sa kišenjem!”

U predstavi igraju Jadranka Popović Miljko, Marta Haubrich, Dino Gluhović, Ana Ljubić, Ivan Nevjestić i Tibor Oreč.

Budući da je broj posjetitelja ograničen molimo vas da svoje mjesto osigurate rezervacijom putem naše web stranice lutkamo.com

Napomena: Vaše rezervirane ulaznice molimo preuzmite najkasnije 15 minuta prije početka predstave, jer u suprotnom rezervacija se poništavaPosebno napominjemo da nakon početka predstave nije moguć ulazak u dvoranu.

Detalji

Datum:
21 ožujka, 2022
Vrijeme:
18:00 - 18:40
Cijena:
Free
Predstava Kategorija:

Organizator

Lutkarsko kazalište Mostar
Phone
0038736314893
Email
lutkamo@lutkamo.com
Pogledaj Organizator Web

Lokacija

Lutkarsko kazalište Mostar
Trg hrvatskih velikana bb
Mostar, HNŽ 88000 Bosnia and Herzegovina
+ Google Map
Phone
0038736314893
Pogledaj Lokacija Web
Lutkarsko kazalište Mostar 2022. Izrada web shopaeinženjering Studio Mostar.