Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ansambl Lutkarskog kazališta Mostar otputovao na II. Međunarodni festival- InPuT FEST Karlovac

 

 

 

Ansambl Lutkarskog kazališta Mostar otputovao je na II. Međunarodni lutkarski festival, InPuT Fest Karlovac koji se održava od 23. svibnja do subote 27. svibnja.

Na festivalu sudjelovati će 12 predstava za djecu i odrasle. Osim kazališta iz Europe predstaviti će se i kazališne kuće iz Izraela i Čilea. Publika će tako imati priliku vidjeti predstave kazališnih kuća iz Njemačke, Ljubljane, Kragujevca, Splita, Rijeke, Osijeka, Zadra, Varaždina, Karlovca i naravno Mostara.

Lutkarsko kazalište Mostar će se na ovom festivalu predstaviti sa edukativnom predstavom Karius i Baktus. Redatelj predstave je Jaroslaw Antoniuk.

Karius i Baktus je višestruko nagrađivana predstava. U Norveškoj je to kultna knjiga dječje literature, a predstava je vrlo aktualna i korisna jer utječe na razinu zdravstvenog odnosa prema higijeni usta.

Predstave Lutkarskog kazališta Mostar će na programu biti 25.5. u dva termina, u 9:30 na splavu rijeke Kupe  i u 17:00 sati u Gradskom kazalištu Zorin dom.

Zanimljivost festivala je da će s cjelokupni program festivala izvoditi na otvorenom na više lokacija i u Gradskom kazalištu Zorin dom.

Manifestaciju organizira Gradsko kazalište Zorin dom u suradnji s gradom Karlovcem i Karlovačkom županijom.

Zbog sudjelovanja ansambla na festivalu InPuT Fest Karlovac ovaj tjedan u Lutkarskom kazalištu Mostar  neće biti održani redovni termini predstava.

Lutkarsko kazalište Mostar 2022. Izrada web shopaeinženjering Studio Mostar.