Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Obavijest za publiku

Obavijest za sve posjetitelje Lutkarskog kazališta Mostar

U cilju što ugodnijeg boravka u našem kazalištu u vremenu kada svi moramo biti odgovorni i poštovati epidemiološke mjere, svoju dragu publiku obavještavamo:

  • Termini predstava u narednom periodu bit će: petak u 18 sati i subota u 11 sati;
  • Najave predstava objavljujemo srijedom na našim službenim stranicama: web portalu, facebook i instagram stranici, preko medija, te na našim oglasnim pločama u kazalištu. 
  • S obzirom da nam je trenutno ograničen broj posjetitelja molimo Vas da unaprijed rezervirate Vaše ulaznice kako bi osigurali mjesto na sljedeći način:– Pozivom na broj 036/314-893 svaki radni dan u periodu od 9:00-14:00;– Preko naše službene facebook stranice svaki radni dan u periodu od 9:00-14:00. Ukoliko dođe do popunjenosti naših kapaciteta obavijest ćemo postaviti na navedene službene stranice. Rezervacije nije moguće ostvariti na sam dan predstave, te ukoliko na našim službenim stranicama ne bude stajala obavijest o popunjenosti  kapaciteta možete doći direktno u kazalište kupiti svoju ulaznicu. Cijena ulaznice je 4,00 KM. 
  • VAŽNO: Sve rezervirane ulaznice se moraju preuzeti na blagajni kazališta najkasnije 20 minuta prije početka predstave, a u protivnom rezervacije se poništavaju. Molimo sve posjetitelje da na ulasku u kazalište dezinficiraju ruke te da nose zaštitne maske i ne skidaju ih cijelo vrijeme trajanja predstave.   

– Molimo Vas da ne stvarate gužvu ispred blagajne;

– Zadržavanje u predvorju Kazališta ograničeno je za kupovinu ulaznica a na početak predstave preporuka je čekati u parku;

– U blok sjedalima mogu sjediti samo članovi obitelji;

– Prilikom ulaska u prostorije Kazališta dezinficirajte ruke. Sredstvo za dezinfekciju ruku nalazi se na pultu u predvorju Kazališta;

– Za vrijeme boravka u Kazalištu poštujte preporučeni fizički razmak između osoba od 2 metra;

– Koristite samo one sjedalice koje su naznačene;

– Molimo Vas da koristite maske za lice.

 

Svi prostori Kazališta redovito se prozračuju, čiste i dezinficiraju.

Unaprijed Vam se zahvaljujemo na razumijevanju i radujemo se druženju s Vama.

 

Vaše Lutkarsko kazalište Mostar 

Since 1952.

 

Lutkarsko kazalište Mostar 2022. Izrada web shopaeinženjering Studio Mostar.