Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lutkarsko kazalište Mostar otputovalo na 55. Međunarodni festival kazališta lutaka -PIF

Ansambl Lutkarskog kazališta Mostar danas je otputovao na 55. Međunarodni festival kazališta lutaka – PIF 2022 koji se ove godine održava od 16.- 22.rujna. 

U sedam dana trajanja održat će se ukupno 24 lutkarske predstave, od kojih 15 u konkurenciji, a ostale izvan konkurencije Lutkarsko kazalište Mostar će se na ovom festivalu predstaviti sa predstavom Junaci Pavlove ulice u režiji višestruko nagrađivane profesorice režije Tamare Kučunović. 

Predstava Lutkarskog kazališta Mostar će na programu biti 21.9. u 18 sati u dvorani Zagrebačkog kazališta lutaka. Inače na ovogodišnjem PIF-u predstavit će se lutkarska kazališta iz: Bosne i Hercegovine, Bugarske, Francuske, Italije, Izraela, Kanade, Poljske, Slovenije, Srbije, Španjolske I naravno Hrvatske

Predstave će se održavati na više lokacija u gradu. Osim u Kulturnom centru Travno, koji je organizator PIF-a, programi će se održavati u Kulturno informativnom centru, Zagrebačkom kazalištu mladih, Zagrebačkom plesnom centru te Zagrebačkom kazalištu lutaka.

Vaše Lutkarsko kazalište Mostar 

Since 1952.

 

Lutkarsko kazalište Mostar 2022. Izrada web shopaeinženjering Studio Mostar.