Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Revija lutkarskih kazališta u Mostaru započinje gostovanjem Akademije za umjetnost i kulturu Osijek

 

U Lutkarskom kazalištu Mostar u utorak 13.9.2022. gostovat će glumački ansambl Akademije za umjetnost i kulturu Osijek sa svojom predstavom Bračne muke iz vizure ruke.
Predstava će na programu biti u 18 sati.
O predstavi:
Priča o ljubavi i svađi, o tvrdoglavosti i kompromisu, o nedaćama i radostima braka ispričana kroz ruke. Lijeva i desna, naizgled neovisne jedna o drugoj, svoj puni potencijal ostvaruju tek kada su zajedno u paru. Brak sam po sebi nije nužno lijep, niti ružan, već o nama ovisni koliko se želimo žrtvovati i uložiti u njega. Novopečeni bračni par, Gospodin i Gospođa Rukić, suočen je s izazovima koje pred njih stavlja zajednički život isprepleten lijepim i komičnim situacijama, ali i onim ne tako bajnim trenutcima. Kako se oni snalaze u novom okruženju i jesu li spremni mijenjati sebe kako bi ugodili drugome saznajte u priči u kojoj svatko može pronaći djelić sebe.
Predstava je prilagođena za djecu od 10 godine.
U predstavi igra Toni Leaković.
Ulaz na ovu predstavu je besplatan.
Budući da je broj posjetitelja ograničen molimo vas da osigurate svoje mjesto rezervacijom na broj telefona 036 314 893 u vremenu od 9 do 14 sati ili putem naše službene facebook stranice također od 9 do 14 sati.
Inače, ovo će biti prva od mnogih gostujućih predstava koje će u narednom periodu dodatno obogatiti program Lutkarskog kazališta Mostar a povodom jubilarne 70.obljetnice Lutarskog kazališta Mostar.
Riječ je o Reviji lutarskih kazališta koja će se održavati od 13.9 pa sve do konca mjeseca listopada a u tom periodu publika će imati priliku pogledati predstave Akademije za umjetnost i kulturu Osijek, Gradskog kazališta lutaka Split, Kazališta lutaka Zadar, Pozorišta mladih Sarajevo, Dječjeg pozorišta Republike Srpske iz Banja Luke i Zagrebačkog kazališta lutaka.
Sve daljnje informacije o nastavku Revije pratite putem društvenih mreža i web stranice kazališta.
Lutkarsko kazalište Mostar- 70 godina sa Vama! 

 

 

Vaše Lutkarsko kazalište Mostar 

Since 1952.

 

Lutkarsko kazalište Mostar 2022. Izrada web shopaeinženjering Studio Mostar.